Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 01:43

Lezita ürünlerini Gulfood'da sergiledi

Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, "Yaklaşık 70 ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimizle küresel bir etki yaratıyoruz" açıklamasını yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2024 11:38
Lezita ürünlerini Gulfood'da sergiledi

Lezita, bu yıl 29. kez düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı'na, uluslararası gıda markası olma vizyonu doğrultusunda geliştirdiği ürünleriyle katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lezita, 'Hayatın Lezzeti' mottosuyla kırmızı ve kanatlı et pavilyonunda yer alan standındaki dondurulmuş patates, soğan halkası ve piliç eti ürünlerini katılımcılara sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, şirketin tüm dünyaya yayılmayı hedeflediğini belirterek, 'Yaklaşık 70 ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimizle küresel bir etki yaratıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı gibi organizasyonlarda, Türkiye'yi iyi şekilde temsil ettiklerini ve yurt dışında daha büyük hedeflere ulaşmak için önemli fırsatlar elde ettiklerini kaydeden Ergül, 'Fuarda bu yıl da tüketicinin değişen talep ve ihtiyaçlarını anlayan ekibimizden aldığımız güçle yarattığımız yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk.' değerlendirmesini yaptı.

Yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlayan fuar, büyük gıda firmalarını bir araya getirdi. Körfez ve Afrika ülkeleri tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda, 190'dan fazla ülkeden 5 bin 500'ün üzerinde katılımcı yer aldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
Lezita grevcileri 2 hafta önce
Markayı 70 ülkeye çalışanların sayesinde tanıttın ama çalışanlarının hakkını çalarken utanmadın grevde olan 190 çalışanına yüksek desibeldeki müzikleri dinleterek mobbing uygulayıp tazminatsız işten çıkarırken utanmadın çalışanları greve çıkmasınlar diye bankanın verdiği promosyonlar tehdit ederken utanmadın içerde çalışanlara dışardaki grevci çalışanları düşman gibi gösterirken utanmadın ne zaman utanacaksın MESUT ERGÜL hakkını yediğin insanların iki eli yakanda olacak...
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html