Haber Sitesi
HV
25 NİSAN Perşembe 15:25

Levent Taş İkitelli’de “Gücümüz Gücünüzdür!” mesajını verdi

İstanbul Ticaret Odası seçimlerine günler kala, İstanbul’un hatırı sayılır sanayicileri İkitelli OSB’de kahvaltı organizasyonunda buluştu. İTO 57. Komitesine yeniden aday olan Levent Taş ve ekibi Saraylı döner ve et Restoran’da sektörle bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-10-2022 19:11   Güncelleme : 31-10-2022 10:48
Levent Taş İkitelli’de “Gücümüz Gücünüzdür!” mesajını verdi

 

Gücümüz Gücünüzdür” sloganıyla hareket eden 57 numaralı döküm ve metal işleme komitesinden meclis üyesi ve 20. dönem İstanbul Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Levent Taş ve yenilenen ve güçlenen ekibi İkitelli’de vizyonlarını dile getirdi.

 

Toplantının başında selamlama konuşması yapan İSDÖK Sanayi Sitesi Başkanı Aziz İyiokur, öncelikle Cumhuriyetin 99. yılını kutlayarak, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitleri rahmetle andı. İyiokur sektörün İkitelli Organize Sanayi’deki önemli temsilcilerine hitaben “Bu kahvaltıya özellikle vakit ayırıp katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Katılımınız bizim için çok önemli. Kahvaltımızın amacı, 9 Kasım’da İstanbul Ticaret Odası'nda bir seçim olacak. Bizde İstanbul dökümcüleri olarak taraf olduk. İçimizden bir arkadaşımız Mehmet Çetin bizi temsilen orada olacak. Dedik ki arkadaşlarımızı toplayalım. Size komiteyi tanıtalım. Hem bizi tanısınlar hem de kendilerini anlatsınlar diye toplandık” dedi ve sözü Levent Taş’a bıraktı.

 

Levent Taş, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı:” Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. İnşallah nice yüzyıllar boyunca bu memleketi, cumhuriyetle beraber yaşatsın. Sevgili dostlar bugün buraya geldiniz. Çok teşekkür ediyoruz. Hep beraber kahvaltı yaptık. Önümüzde ki Seçimlerde 9 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılacak olan İstanbul Ticaret Odası meslek komiteleri seçimlerinde aynı meslek grubundan sanayiciler bir aradayız. Eğer takdir ederseniz desteklerseniz. Bizler sizler adına orada görev almak istiyoruz. İstanbul Ticaret Odası 140. yılını tamamlanmış bir kurum olarak, yaptığı faaliyetler ve çalışmalarla aslında tüm sektörlere ve iş dünyasına ciddi hizmetler ve destekler veriyor. Bununla ilgili biz iş dünyasının insanları olarak bazen dışarıda kalıp neler yapıldığını çok fark edemiyoruz ama hem bir kardeşiniz ve meslektaşınız olarak canı gönülden şunu söyleyebilirim. İstanbul Ticaret Odası sadece dökümcülük ve metal işleme komitesine değil, tüm iş kollarına inanılmaz destek oluyor. İhracat rakamlarının içerisinde dökümcülük ve metal işlemenin de parçası olduğunu düşündüğümüz makine sanayinin çok ciddi payları var. Biz düzen bozulmasın, mevcut düzen içerisinde yapılanlar, Memleketin bekası sekteye uğramasın diye, tekrar sanayicimize nasıl destek olabiliriz diye düşündük. Anadolu yakasında Musa Kanitoğlu’yla ben varım. Ancak bu sene Aziz İyiokur başkanımın da destekleriyle aramıza Mehmet Çetin kardeşimiz, Nurettin Narin kardeşimiz İkitelli Organize ’den katıldılar. Cemal Koç kardeşimiz Demirciler Sanayi Sitesinden katıldı. Zaten bu bölgeden mevcut meclis üyemiz İsmail Hakkı Öksüz, Abdullah Yüksektepe, Murat Taş kardeşimizle beraber devam etme niyetindeyiz. Seçimlerde rengimiz turuncu” diye kaydetti.

 

Levent Taş, salonda bulunan ekibi yanına çağırarak mikrofonu onlara verdi. Komite adayları kendilerini tanıttı.

 

Musa Kanitoğlu EMEK ÇELİK DÖKÜM SANAYİ ve Ticaret Aş

İsmail Hakkı Öksüz DÖKTİM METAL MAKİNA İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti

Mehmet Çetin ÇETİN METAL Döküm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti

Murat Taş TAŞ KUMLAMA ve METALURJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ ve Ticaret Ltd. Şti

Abdullah Yüksektepe AYDIN HİDROLİK OTOMOTİV İNŞAAT Elektrik Malzemeleri İmalatı Sana Tic. Ltd.e Şti

Cemal Koç PLASMAK MAKİNA KALIP YEDEK PARÇA San Tic. Ltd. Şti

Şükrü Keçebir AYZER DÖKÜM Dış Tic. Ltd. Şti

Fatma Aslantepe SİNTERCİM TOZ METALURJİ San ve Tic. Aş

Nurettin Narin NARİN METAL İNŞAAT TİCARET Ltd. Şti

Cesur Özdoğan ASAL METAL San Tic. Ltd. Şti

Orkun Çelenk ÇELSAN ELEK. VE KAPI AK San Tic. Ltd. Şti

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html