Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 13:49

İkinci Yarıda Ekonomik İyimserlik Hakim: Beklentiler Olumlu Bir Tablo Çiziyor

Yapı sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, küresel çapta inşaat sektöründe yaşanan gelişmeler ve yılın ikinci yarısına ilişkin beklentilerin değerlendirildiği toplantıda sektör paydaşlarıyla bir araya geldi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 16-06-2023 10:21
İkinci Yarıda Ekonomik İyimserlik Hakim: Beklentiler Olumlu Bir Tablo Çiziyor

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), "Sektörel Ekonomi Gündemi" adlı etkinliği ikinci kez düzenledi. Bu önemli toplantıda, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel, ekonomide rasyonel zemine geri dönüş adımlarıyla birlikte öngörülebilirliğin artacağına dikkat çekti.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptı. İnşaat malzemesi sanayicileri, iş dünyasından önemli isimler ve sektör profesyonelleri, büyük bir ilgiyle toplantıyı takip etti. Toplantıda, Türkiye ekonomisini etkilemesi beklenen faktörlere ışık tutuldu ve Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel, inşaat malzemeleri ihracat pazarlarındaki gelişmelerden başlayarak ekonomide rasyonel zemine geri dönüşün yol haritası gibi birçok konuda detaylı analizlerini paylaştı.

Bu etkinlik, inşaat malzemesi sektörünün Türkiye ekonomisi üzerindeki etkisini ve sektörün geleceği için öngörülerin paylaşıldığı önemli bir platform oldu. Dr. Can Fuat Gürlesel'in sunumu, sektörel aktörlerin ve iş dünyasının gelecek adımlarını planlamalarına yardımcı olacak değerli bilgiler içerdi. Ayrıca, ekonominin istikrarını sağlamak ve öngörülebilirliği artırmak için atılacak adımların önemi vurgulandı.

Türkiye İMSAD, inşaat malzemesi sanayicilerini bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri takip etmeye ve sektörün büyümesini desteklemeye devam ediyor. "Sektörel Ekonomi Gündemi" toplantısı gibi etkinlikler, sektör profesyonellerine bilgi ve analizler sunarak karar alma süreçlerine katkıda bulunuyor ve sektörün sürdürülebilir büyümesini sağlamak için önemli bir platform oluşturuyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html