Haber Sitesi
HV
06 MAYIS Pazartesi 01:13

Hems’den yeni yıla özel el yapımı burç koleksiyonu

Mücevher markası Hems, burçlardan ilham alarak yeni yıl koleksiyonu hazırladı. Hems’in burç koleksiyonunu diğer markalardan ayıran en büyük özellik tamamen el yapımı olması. Hems Koleksiyonu cazip fiyat ve estetik tasarımıyla öne çıkıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-12-2023 10:48
Hems’den yeni yıla özel  el yapımı burç koleksiyonu

Yeni yıla burcunuzun enerjisiyle girin

 

Mücevher tasarımında “erişilebilir lüks” hedefiyle dikkat çeken, estetik tasarımları ve ürün çeşitliliği ile geniş bir kesime hitap eden Hems markasının burçlardan ilham alarak tasarladığı yeni kolye koleksiyonu büyük ilgi görüyor. Koleksiyondaki ürünler, özellikle burçlarının olumlu enerjisini hissetmek isteyenleri her yaşın değişmez aksesuarı olan altınla buluşturuyor. Hems ürünlerini diğer markalardan ayıran en büyük özellik, tamamıyla el yapımı olması. Burç tasarımlı kolyeler doğallık ve estetikle, 14 ayar altından üretiliyor. Tamamı el yapımı bu ürünler, her burçtan kadınları mutlu etmek için ustalıklı eller tarafından tasarlandı.

                                    

Altına işlenen sanat

Özellikle doğum günleri için de burç tasarımlı altın kolyeler hediyelik olarak kadınların yanı sıra erkeklerin de ilk sıradaki tercihleri arasında yer alıyor. Hems bütün tasarımlarında geleneksel Türk kuyumculuk sanatının ustalığını ve zenginliğini, yeni teknoloji ve estetikle buluşturuyor. Burç tasarımlı kolyelerde de bu zenginliğin yansıdığı ince detayları ve altına işlenen sanatı görmek mümkün. Aynı zamanda doğallığı markanın ürünlere değişmez bakışı olarak benimseyen Hems tasarımcıları, tüketici ile bütünleşecek ve uzun yıllar kullanabilecekleri tasarımlara imza atıyor. Bu özel koleksiyonda her burçtan kadın ve erkek için mutluluğunu tamamlayacak bir Hems kolyesi bulmak mümkün.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html