Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 16:34

GANYAN BAYİLER MAKİNE KAPATIYOR GANYAN BAYİLERİNİN PRİM İSYANI

Türkiye Jokey Kulübü’nden prim oranlarının yüzde 5’ten yüzde 8’e çıkarılmasını isteyen ganyan bayileri, talepleri karşılanmadığı gerekçesiyle 19 Temmuz Çarşamba günü tüm Türkiye’de makinelerini kapatacak.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-07-2023 12:31
GANYAN BAYİLER MAKİNE KAPATIYOR GANYAN BAYİLERİNİN PRİM İSYANI


İstanbul Spor Toto ve Ganyan Bayileri Esnaf Odası Başkanı Fevzi Kuvvet,” TJK’nın önünde çok sayıda eylem yaptık. Yetkililerle bir araya geldik ama taleplerimize bir türlü çözüm bulamadık. Artan maliyetler karşısında ganyan bayileri ayakta durmakta zorlanıyor.

Birçok bayi borç içinde. Biz bu sektörün taşıyıcı unsuruyuz. Biz olmazsak sektör zarar görür. Hak ettiğimizi alana kadar devam edeceğiz.” dedi. Oda Başkanı Kuvvet, şimdilik bir günlüğüne dükkanı kapatacaklarını ama gelişmelere göre bu sürenin uzayabileceğini belirti. Kuvvet, bu durumun kayıt dışının da önünü açtığını ve devleti zarara uğrattığını söyledi. Kuvvet, yarış severlerin de kendilerine anlayış göstereceğini ve destek vereceğini ifade etti. Türkiye’de kayıtlı 2960 ganyan bayi bulunuyor, bunlardan 803 tanesi ise İstanbul’da faaliyet gösteriyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html