Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:13

EGO SPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, kupasına kavuştu.

SPOR
Giriş Tarihi : 30-12-2023 15:12
EGO SPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesini şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, kupasına kavuştu.

16 maçta 15 galibiyet alan EGO Spor Basketbol Takımı şampiyonluk sevincini büyük bir coşkuyla kutladı.

Türkiye Bölgesel Ligi’ne yükselen EGO Spor’un Başkanı Zafer Tekbudak, kupa töreninde yaptığı konuşmada, “Bu sene yeni bir takım oluşturduk, çok çabuk kaynaştılar. Gerek teknik heyetimiz, kondisyoneriyle, menajeriyle, masörüyle çok büyük çaba sarf ettiler. Gerçekten çok güzel maçlar ve başarılı sonuçlar çıkardılar. En büyük rakibimiz TUSAŞ’dı. TUSAŞ’ı da son maçta yendikten sonra çok büyük bir mutluluk yaşadım” dedi. Şampiyon takımın Başkanı Tekbudak şöyle devam etti:

“Bundan sonraki amacımız Bölgesel Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadelemize devam etmek. Umarım bu ekiple ve belki bir-iki takviyeyle daha başarılı sonuçlar alarak hedefimize ulaşmak.”

EGO Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Yağmur Beşe ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Zafer, ‘Zafer Benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise, ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir” sözünü hatırlatarak, “Bizler EGO Spor Kulübü olarak bütün branşlarda ‘Başardım’ diyebilmenin mutluluğunu, onurunu, gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html