Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 13:11

CHP Başakşehir Belediye Başkan adayı Öksüz: BAŞAKŞEHİR BUNU HAK ETMİYOR

CHP Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz, mevcut AK Parti Belediyesinin her seçim öncesi verdiği ‘imar sorununu çözme’ sözünü yerine getirmediğini söyledi ve “Başakşehir bunu hak etmiyor” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 09:06
CHP Başakşehir Belediye Başkan adayı Öksüz:  BAŞAKŞEHİR BUNU HAK ETMİYOR

 

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde CHP’den Başakşehir Belediye Başkan adayı olan Mesut Öksüz, İlçe sakinlerine seslenerek; imar konusunda kendilerini bekleyen sıkıntılara dikkat çekti. “Başakşehir bunu hak etmiyor” diyen Öksüz, insanların evlerini ve topraklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

SEÇİM BİTTİ SÖZLER UNUTULDU

Öksüz Başakşehirlilere şöyle seslendi; “Başakşehir bunu hak etmiyor sevgili komşularım, bin bir güçlükle edindiğiniz evlerinizi, topraklarınızı kaybetmemek için sesime kulak verin. Yaşanan imar sorunlarının çözümü için 15 yıldır size her seçim döneminde söz verildi. Seçim bitti sözler unutuldu. Bugün yine haklarınız tehdit altındayken yine bir seçim bekliyorsunuz. Sözlerin tutulmayacağını ve seçimi takiben başınıza neler geleceğini çok iyi biliyorsunuz.” 

PARTİCİLİĞİ KENARA BIRAKIN

31 Mart seçimlerinin genel seçimler olmadığının altını çizen Mesut Öksüz, Başakşehir’lilerden particiliği bir kenara bırakmalarını istedi. 31 Mart seçimlerinin herkesin evine barkına sahip çıkması gereken bir seçim olduğunu ifade eden Öksüz; “Bu seçim siyasi bir seçim değil yaşadığınız yeri güvenli ve güzel hale getirmek için yapılan bir hizmet seçimi” dedi.

DESTEK VERİN BİRLİKTE ÇÖZELİM

“Sorunlarınızı ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum” diyen CHP Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz şöyle devam etti; “Haklarınızı sonuna kadar savunacak bir belediye başkanına destek verin. Hak ve adalet sorunlarını çözmeye talibim, bana omuz verin, güç verin. Yeni dönemde başta imar sorunları olmak üzere tüm sorunları çözülmüş bir Başakşehir’de güzel günler yaşayalım.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html