Haber Sitesi
HV
26 NİSAN Cuma 16:25

Casper Nirvana C600 Notebooklar 12'nci nesil ile yenilendi

- Performans, düşük enerji tüketimi ve ergonomiyi bir arada sunarak mobiliteye önem veren Casper Nirvana C600,19.8 mm inceliği, klavye dahil tüm yüzeylerde metalik grinin yansımasını kullanıcılarıyla buluşturuyor

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 14-04-2023 14:54
Casper Nirvana C600 Notebooklar 12'nci nesil ile yenilendi

Casper, Intel'in 12'nci Nesil işlemcisi ile yenilenen ve 64 GB'ye kadar RAM desteği bulunan Nirvana C600 diz üstü bilgisayarıyla kurumlara maksimum verim ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, Casper Nirvana C600 Notebooklar kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Intel 12'nci Nesil işlemcilerle güçlenen, modern tasarım hatlarına, Iris Xe ekran kartına sahip, 64 GB’a kadar RAM desteği bulunan Nirvana C600, 1.8 kg'lık hafifliği sayesinde maksimum mobilite ve sürdürülebilir bir üretkenlik imkanı sağlıyor. 12'nci Nesil işlemcilerle hayata giren Wi-Fi 6 teknolojisiyle de iş hayatındaki hızlı süreç yönetimi için oldukça önemli bir unsur olan hızlı ağ bağlantısını sunuyor.

Performans, düşük enerji tüketimi ve ergonomiyi bir arada sunarak mobiliteye önem veren Casper Nirvana C600,19.8 mm inceliği, klavye dahil tüm yüzeylerde metalik grinin yansımasını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Modern kurumsal hayatın tüm dinamiklerine uygun olarak üretilen Nirvana C600, 135 derece açılabilen uplift menteşe yapısı sayesinde hem klavye kullanım kolaylığı sunuyor hem de menteşe açısı sayesinde oluşan boşluktan sıcak havayı dışarı çıkartarak bilgisayarın ısınmasının önüne geçiyor.

Yoğun iş süreçleri için geliştirilen 15.6' ekran boyutu, 7.3 mm ince çerçevesi ve FHD IPS paneli ile yoğun iş süreçleri için başarılı ekran deneyimi sunan Casper Nirvana C600, gürültü önleyici ve gizlenebilir kamera özelliği sayesinde kullanıcılarına gizlilik ve konfor sunuyor. Akıllı batarya teknolojisine sahip Nirvana C600 dizüstü bilgisayarlar, bataryaları yüzde 100 dolana kadar yüksek akıma maruz kalan diğer bataryalara kıyasla, dolum yüzdesi belli bir orana geldikçe daha düşük akım kullanıyor ve bu sayede çok daha sağlıklı bir dolum imkanı tanıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html