Haber Sitesi
HV
29 MART Cuma 14:02

ANKARA BÜYÜKŞEHİR VE BKM İŞ BİRLİĞİYLE ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Depremlerin ardından Başkente gelen depremzede vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve BKM iş birliğiyle düzenlenen ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar-2’ gösterisini izledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-02-2023 13:43   Güncelleme : 01-03-2023 17:58
ANKARA BÜYÜKŞEHİR VE BKM İŞ BİRLİĞİYLE ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Meydana gelen büyük depremlerinin ardından Başkente gelen 4 bin 500 depremzede vatandaşı Mamak ilçesi Araplar Mahallesi’ndeki Eserkent Sosyal Konutları, Kesikköprü Yerleşkesi ve diğer misafirhanelerinde ağırlayan ABB, depremzede vatandaşlara destekte bulunmaya devam ediyor.

ABB ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle depremzede vatandaşlar için ATO Congresium’da ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar-2’ adlı gösteri sahnelendi.

 “BU İŞ BİRLİĞİ BİZİM AÇIMIZDAN GERÇEKTEN ÇOK ANLAMLI”

ABB büyük yıkımlara yol açan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 6 Şubat itibarıyla yurt içindeki tüm etkinliklerine ara verme kararı alan BKM sahnelere deri döndü.

Yaşanılan büyük felakete sessiz kalmayan BKM Mutfak oyuncularının sahnelediği gösteride ünlü tiyatro oyuncusu Eser Yenenler depremzede çocukların rehabilite olmaları ve travma sürecini atlatmaları için birçok proje hazırladıklarını ve bunları kısa sürede hayata geçireceklerini belirterek, “Bugün burada yaptığımız benim de hayatımda çıkacağım en anlamlı gösteri olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesinin ağırladığı 4 bin 500 depremzede vatandaşın bir kısmı biz izlemeye gelecek. Bu iş birliği bizim açımızdan gerçekten çok anlamlı çünkü o insanların 20 gün sonra belki de ilk defa başka bir şeyi düşünmeleri için bir an yaratmaya çalışacağız. Ben buna bir oyun olarak bakmıyorum, biz buna bir iyileşme süreci olarak bakıyoruz. Biz de mizahın iyileştirici gücünü bölgeye, bölgeden gelen insanlara olabildiğimizce BKM Mutfak olarak yaymak istiyoruz. Bu konuda elimizden ne gelirse süreç içinde ve önümüzdeki yıllarda her zaman sahada olacağız” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html