Yeni Esnaf

ClickMeLive ile okula ‘canlı’ başlangıç

Video alışveriş uygulaması ClickMeLive, eğitim döneminde ihtiyaç duyulan teknolojik ürünleri düzenlenecek canlı yayınla piyasa fiyatının altında satacak.

GÜNCEL - 10-09-2022 09:08

 

 

Son dönemin hızlı çıkış yakalayan ve canlı yayın sırasında alışveriş imkânı sunan ClickMeLive uygulaması, ‘Okula Dönüş’ yayınıyla birçok ürünü piyasa fiyatının altında satacak. Böylece okulların başlamasına az bir zaman kalmışken ihtiyaç duyulabilecek kulaklık, bilgisayar ve tablet gibi birçok teknolojik ürüne uygun fiyatlarla sahip olma şansı yakalanacak.

Yeni nesil video alışveriş platformu ClickMeLive’daki ‘Okula Dönüş’ yayınları, 16 Eylül’e kadar her Cuma saat 20:00’da gerçekleşecek. Okulların açılmasına az bir süre kala piyasa fiyatlarının altında satışa sunulacaklar arasında oyun konsolları ve iPhone 13’ün yanı sıra Samsung Galaxy tabletten Apple AirPods kulaklığa kadar birçok ürün yer alıyor.

İçerik dünyası ve e-ticaret arasındaki mesafeyi kısaltan ClickMeLive, yüksek satış dönüşüm oranları sunuyor. Online satış için gelişmiş ve etkileşimli bir yol sunan platformda satılan ürünler gerçek zamanlı olarak tanıtılıyor.

Yayına katılmak için ClickMeLive uygulamasını https://app.adjust.com/c2o7qko linkinden veya Android ve iPhone telefonlarınızın uygulama mağazasından indirerek uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri