Hazır Giyimciler Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Tahir Özer yeniden başkan seçildi

Milletvekili aday adaylığına hazırlanan İstanbul S.S Hazır Giyimciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Kaptan David People Sosyal Tesislerinin ortağı Tahir Özer, yapılan genel kurulla 4. Kez başkan seçildi

GÜNCEL - 27-01-2023 18:02

Hazır Giyimciler Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Tahir Özer yeniden başkan seçildi

İstanbul S.S Hazır Giyimciler Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulu, geçtiğimiz gün İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel kurulun ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Tahir Özer yeniden başkan seçildi. Kooperatif Başkanı Tahir Özer, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan David People isimli işletmenin de ortağı. Özer, kooperatif başkanlığı dışında İstanbul’da 30 bin hazır giyim satışı yapan esnafın İstanbul Hazır Giyimciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının da başkanı olarak görev yapıyor. Yapılan seçimde 5 kişilik yönetim kurulu, 2 denetim kurulu üyesi seçildi. Kooperatifte 4. başkanlık dönemi olan Tahir Özer, 4 genel kurul geçirdi.

ÖZER: DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ

İstanbul S.S Hazır Giyimciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahir Özer, genel kurulda verdiği mesajda, “Güçlü esnaf güçlü ekonominin teminatıdır. Biz büyük bir aileyiz. Esnaf aile kültüründen geldiği için toplumun her kesimi ile dayanışma içindedir. Kooperatif olarak finansman konusunda çektiğimiz her sıkıntıyı bizzat yöneticileriniz olarak bizler de yaşamaktayız. Sizler için sizlere devletin imkânları noktasında daha nasıl katkı sağlarız diye hükümet nezdinde TESKOM nezdinde sorunlarımızı, sıkıntılarımızı anlatarak çözüm bulmaları için her türlü girişimleri yapıyoruz. Gerek pandemi gerek Ukrayna-Rusya savaşları dünya ekonomisini yavaşlatmış maalesef bu olumsuz tablodan ülkemiz esnaf ve sanatkârları da etkilenmiştir. Kooperatifimiz ve kooperatif çalışanlarının sıkıntılarını gidermek adına büyük emek ve çalışma  içindeyiz” dedi.

TAHİR ÖZER KİMDİR?

1968 doğum olan Tahir Özer, aslen Karslı. Uzun yıllardır İstanbul’da olan Tahir Özer, hazır giyim ile uğraşıyor. Aynı zamanda iş insanı olan Tahir Özer, İzmit Yahyakaptan’da bulunan David People sosyal Tesislerinin sahiplerinden. Kocaeli, İstanbul ve Sapanca Kırkpınar’da iş yerleri bulunan Tahir Özer, bu 3 il arasında adeta mekik dokuyor. İlkokulu Kars’ta okuyan Tahir Özer, ortaokul,lise ve üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlandı. Özer’in ayrıca 2023  Milletvekili seçimlerinde İstanbul’dan aday adayı olacağı konuşuluyor. Özer, milletvekili seçildiği takdirde İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Teşkilatı, 40 yıl sonra meclise bir milletvekili göndermiş olacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
2024 Yaz Modasında Trend Renkler ve Kumaşlar Neler?

2024 Yaz Modasında Trend Renkler ve Kumaşlar Neler?

19-04-2024 - GÜNCEL

Ücretli Çalışan Sayısındaki Yıllık Artış Yüzde 4,1 Konaklama ve Yiyecek Hizmetleri Öne Çıkıyor

Ücretli Çalışan Sayısındaki Yıllık Artış Yüzde 4,1 Konaklama ve Yiyecek Hizmetleri Öne Çıkıyor

19-04-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html