Haber Sitesi
HV
29 MART Cuma 04:12

MUTLUSAN & 4M ALTIN ELEKTRİK “RİTA” TANITIM GECESİ

Mutlusan, kıymetli iş ortağı olan 4M Altın Elektrik ile birlikte organize ettiği “Rita Anahtar Serisi Tanıtım Etkinliği” Mutlusan Akademi çatısı altında gerçekleşti. 13 Aralık 2022 tarihinde Podyum Davet Bursa’da düzenlenen etkinlik, 400’den fazla kişinin katılımıyla yoğun ilgi gördü.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 11:27
MUTLUSAN & 4M ALTIN ELEKTRİK “RİTA” TANITIM GECESİ

 

 

Mutlusan, kıymetli iş ortağı olan 4M Altın Elektrik ile birlikte organize ettiği “Rita Anahtar Serisi Tanıtım Etkinliği” Mutlusan Akademi çatısı altında gerçekleşti. 13 Aralık 2022 tarihinde Podyum Davet Bursa’da düzenlenen etkinlik, 400’den fazla kişinin katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin pek çok farklı ilinden gelen misafirler için özenle hazırlanan organizasyonun açılış konuşmasını Mutlusan Satış Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı. Sözlerine Mutlusan’ın hikâyesini anlatarak başlayan Yılmaz, önümüzdeki yılın Mutlusan için çok değerli olduğunu, 40.yılı tamamlayacağının vurgusunu yaptı. Firmanın gelişim ve değişim sürecinin hep devam ettiğinin önemini anlattıktan sonra kürsüye Mutlusan ikinci kuşak Yönetim Kurulu Üyesi Melek Sinem Kaçmaz’ı davet etti. Kaçmaz, gelen misafirlere ikinci kuşak olarak büyüklerinden devralacağı bayrağı layığıyla taşıyacağının sözünü verirken, Türkiye’ye değer katmaya devam edeceğini ve iş ortakları ile birlikte daha nice başarılara imza atacağının altını çizdi. Açılış konuşmasına 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın devam ederek, bu anlamlı gecede paydaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu, 4M Altın olarak geçmişten bugüne elde edilen başarılardan duyulan onuru dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Mutlusan’ın anahtar-priz ürün yelpazesinde gözde ürün olan Rita’nın tanıtımı ve özellikleri, Mutlusan Teknik Müdürü Nurdoğan Büyükkeskin tarafından sunuldu. Doyurucu bilgilerin olduğu sunumda Rita’nın ayırt edici özelliklerine ve şık tasarımına değinildi. Mutlusan akademi çatısı altında gerçekleşen sunumun ardından, kürsüye Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz davet edildi. 4M Altın Elektrik ile birlikte organize ettiği etkinlikten ve paydaşlarıyla buluşmaktan çok mutluluk duyduğunu söyleyen Kaçmaz, önümüzdeki yıl için kendisinin sektördeki 50.yılı olduğunu, Mutlusan markasının da 40.yılı olduğunu dile getirdi. Başarı hikâyesinin temellerini Karaköy’de küçük bir mağazada başlatan, günümüze geldiğimizde de 600’den fazla çalışana istihdam sağlayan Mustafa Kaçmaz, yerli marka olarak küresel pazarlarda da ülkemizi ve bayrağımızı temsil etmenin haklı gururunu yaşadığını şu sözlerle ifade etti: “Bizler; ülkemize, devletimize, vatandaşımıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Zorlu şartlarda başlayan hikâyemizde bugün, yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen bir markayız. Yegâne amacımız; milli sermayeyle kurulan Türk markasını tüm dünya ülkelerinde de bilinir hale getirip, ihracat yapmak ve ülkemize katma değer sağlamaktır. Biz çalışmaya ve değer katmaya siz değerli iş ortaklarımızın gücü ile birlikte devam edeceğiz. Hep birlikte kalkınma sağlayıp hep birlikte nice başarılar elde edeceğiz.” Sözlerinin akabinde misafirler tarafından coşkuyla alkışlanan Kaçmaz, iş ortaklarını sevgi ve saygı ile selamlayarak konuşmasını sonlandırdı. Son konuşmacı olarak kürsüye gelen 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulundan Malik Altın, geceye özel hazırlanan kampanyanın duyurusunu yaptı. Gelen misafirler, özel hazırlanan bol avantajlı ve çoklu seçenekleri olan kampanyaya karşı yoğun ilgi gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne, ünlü müzisyen Soner Olgun’a bırakıldı. Adeta bir müzik şöleni yaşatan sanatçı, güçlü yorumuyla ve esprili yaklaşımlarıyla gelen misafirlerin gönlünde yer etti. Birçok yörenin şarkılarını, türkülerini, oyun havalarını seslendiren Olgun, Mutlusan&4M Altın Elektrik etkinliğinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Mutlusan ve 4M Altın Elektrik’in organize ettiği bu anlamlı gecede, gelen misafirler yoğun ilgi ve memnuniyet göstererek organizasyonun amacına ulaştığını göstermiş oldu. Birçok ilin ortak buluşma noktası haline gelen Bursa, verimli bir toplantıya ve eşsiz bir geceye ev sahipliği yapmış oldu.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html