Haber Sitesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:20

Başkan Alim Işık,21 mahalleye ücretsiz Wi-Fi noktası kurdu.

Gençlerimiz ve çocuklarımız için geleceğe yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyesi, şehrimizdeki 21 mahalleye ücretsiz Wi-Fi noktası kurdu. Ücretsiz Wi-Fi noktalarının toplu açılışında konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Gençlerimiz başta olmak üzere buraları kullanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 12-11-2022 20:44   Güncelleme : 12-11-2022 20:44
Başkan Alim Işık,21 mahalleye ücretsiz Wi-Fi noktası kurdu.

Kütahya Belediyesi, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik düzenlediği eğitim, spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Örgün eğitimine devam edenlere Eğitim Destek Kartı, üniversite öğrencilerine İkamet Kart gibi uygulamalarla gençlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine destek olan Kütahya Belediyesi, şehrimizdeki 21 mahalleye ücretsiz Wi-Fi noktası kurdu.

İkizhüyük Mahallesi’ndeki Wi-Fi noktasını ziyaret eden ve 21 mahalledeki Wi-Fi noktasının açılışını buradan gerçekleştiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Şu ana kadar şehrimizde 7/24 ücretsiz internet hizmeti sunmak için Akıllı Kent Kütahya Projemiz kapsamında birçok mahallemize, özellikle sonradan mahalle olan köylerimize bu hizmeti götürdük. Bugün buradan toplu açılışını yapacağız.

Bu proje kapsamında, belediyemizin önündeki bahçe, Zafer Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, otogar, tren garı ve Bengisu Sosyal Tesislerimiz olmak üzere şehrin merkezinde 6 farklı noktada ücretsiz Wi-Fi hizmetimiz var. Ayrıca, Andız, İnköy, Kırgıllı, İshak Seydi, Parmakören, Siner, Zığra, İkizhüyük, Okçu, Güveççi, Hacıazizler, Perli, Geven, Ağaçköy, Sofu, Kirazpınar, Şair Şeyhi Dumlupınar, Yenibosna, Alayunt, Bölücek ve Yoncalı mahallerimize de ücretsiz Wi-Fi hizmetlerimizi sunduk. Gençlerimiz başta olmak üzere buraları kullanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca, yapımı devam eden Yaşam Park’ta, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda, Bekir Avlupınar Caddemizde ve 100. Yıl Mahallesi’ndeki Şehit Abdullah Aslan Parkımıza da bu sistemleri yerleştireceğiz. Böylece şehrimizin hemen hemen tamamında vatandaşlarımız ücretsiz internet hizmeti alabilecek.

Şu ana kadar aylık toplamda, 4 bine yakın vatandaşımız 10 bin saat ücretsiz internet kullanımından yararlanıyor. Açılışını yaptığımız 21 mahallemizde de aylık ortalama 400 kişi 3 bin saatlik kullanımdan faydalanıyor. İkizhüyük Mahallemizde de 30 vatandaşımız 150 saatle bu hizmeti kullanıyor. Daha fazla süre kullanılmasını diliyoruz. Bu yatırımları yaptık. Ne kadar çok kullanırsak, gençlerimiz ve vatandaşlarımız bu hizmetten o kadar hızlı faydalanmış olacaklar. Hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim, sağlıkla ve sıhhatle kullanmayı ve korumayı nasip etsin. Hizmetlerimizin korunması önem arz ediyor. Gelecek nesillerimize aktarmak da hepimizin görevi. Ben bir kez daha belediyemiz çalışanları başta olmak üzere bu hizmetlerin sunumunda çalışanlara ve yüklenici firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html