Haber Sitesi
HV
29 MART Cuma 14:42

Auto King, Oto Bakım Ürünleri ile Satış Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

Sektörde 20’nci yılını dolduran lider oto bakım, mekanik ve onarım markası Auto King, araç sahiplerinin rahatlıkla kullanabileceği pratik oto bakım ve temizlik kategorisindeki ürünlerini 56 servis merkezinde ve 70 ekspertiz noktasında satışa sunuyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2022 10:36
Auto King, Oto Bakım Ürünleri ile Satış Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

 

 

Ürün kategorilerinde ve satış noktalarında portföyünü genişleten Auto King; seçili zincir marketlerde, web sitesinde ve tüm online pazaryeri platformlarında satış ağını genişleterek AR-GE çalışmalarını sürdürüyor.

 

Auto King;  sektördeki 20 yıllık tecrübesi, yaygın servis ağı ve avantajlı hizmetleri ile tüketicileri ve müşterileri için tedarik kanallarını genişletiyor. Bayi merkezli "Mini Onarım” ve “Mobil Parça Onarımı” hizmetlerine ek olarak araç bakımının en önemli unsurlarından olan oto bakım ve temizlik kategorisindeki ürünlerini, tüketicilerin rahatlıkla ulaşabileceği tedarik noktalarında buluşturmaya devam ediyor.

 

Pas ve krom temizleyici, reçine ve kuş atığı temizleyici, jant temizleyici, zift ve katran temizleyici, enjektör temizleyici gibi hijyen ürünlerinin yanı sıra; showroom cilası ve araç parfümü gibi araç kozmetik ürünlerini de tüketicilere sunuyor.

 

Tüm oto bakım ve temizlik ürünlerini market.autoking.com.tr adresinden ve tüm online pazaryerlerinden sipariş verebilen tüketiciler, tercihlerini anlaşmalı tedarik zincirlerinden de yapabiliyor. Auto King ürünleri tüm Auto King servis merkezlerinde, ekspertiz noktalarında ve Koçtaş marketlerde de yer almaya devam ediyor. Trendyol, N11, Hepsiburada, Pazarama, Hopishop gibi pek çok e-ticaret sitesinde ise geniş ürün yelpazesi ile pazardaki açığı dolduruyor.

 

 

 

Auto King’in satışını gerçekleştirdiği oto bakım ve temizlik ürünleri şöyle:

Auto King Pas Ve Krom Temizleyici

Auto King Jant Temizleyici

Auto King Reçine ve Kuş Pisliği Temizleyici

Auto King Zift ve Katran Temizleyici

Auto King Klima Fresh Cool Lime

Auto King Benzin Enjektör Temizleyici

Auto King Dizel Enjektör Temizleyici

Auto King Araç Yıkama Şampuanı

Auto King Islak Hızlı Cila

Auto King Demir Tozu Temizleme

Auto King Torpido ve Plastik Aksam Yenileme

 

 

AUTO KING HAKKINDA:

Sektörde 20.yılını dolduran oto bakım ve onarım markası AUTO KING, 47 ilde ve 56 servis noktası ile faaliyet göstermektedir.

Dünyada bir ilk olan “Mini Onarım” ve “Mobil Parça Onarım” konseptlerini hayata geçiren AUTO KING ,  “Oto Bakım Koruma” işlemlerinde aktif olarak hizmet sunmaya devam ederken, 2011 yılı itibariyle orta ve büyük ölçekli “hasar onarımı” ve “mekanik bakım onarım” hizmetlerini de bünyesine katarak büyümeye devam etmiştir. 

AUTO KING, hasarlı bir parçayı değiştirmek yerine onarmak ve aracın orijinalliğini azami ölçüde korumak anlayışı üzerine kurulu franchise iş modeli ile sigorta sektörüne ve ülke ekonomisine 1 milyar lirayı aşkın tasarruf sağlamıştır. Ar-Ge inovasyon faaliyetleri ile araç sahiplerine %90 oranında ekonomik tasarruf sağlamasının yanı sıra parçaların tekrar ekonomiye kazandırılmasıyla ülkemizdeki cari açığın kapanması yönünde de büyük katkı sağlamaktadır.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html