Haber Sitesi
HV
28 MART Perşembe 22:40

Assan Panel'in internet sitesinde ürünler artık üç boyutlu

Ürünlerin 360 derece incelenebilecek şekilde sunulduğu web sitesinde müşterinin ürünü satın almadan önce ürün ile ilgili deneyimini artırmak hedefleniyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 12:13
Assan Panel'in internet sitesinde ürünler artık üç boyutlu

Assan Panel, kullanıcılar için ürün deneyimini artırmak için internet sitesinde ürünlerini üç boyutlu olarak sunmaya başladı.

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel'den yapılan açıklamaya göre, şirket, sektöre katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Sandviç panel pazarının en çok tercih edilen markalarından biri olan Assan Panel, internet sitesindeki 'Dinamik 3D' eklentisiyle ürünlerin 3D görsellerine yer vermeye başladı

Ürünlerin dinamik şekilde farklı açı, renk ve yakınlık seçenekleriyle 360 derece incelenebilecek şekilde sunulduğu web sitesinde müşterinin ürünü satın almadan önce ürün ile ilgili deneyimini artırmak hedefleniyor.

Eklenen bu yeni özellikle, proje bazlı satılan ürünlerde teknik ekipler ve mimarların Assan Panel ürünlerini daha iyi tanıması için onlara daha detaylı görseller sunulmuş oluyor. Dinamik 3D uygulaması hem bilgisayarda hem de cep telefonlarında kullanılabiliyor.

İlk etapta Cold Store (CS), 1000 W Cephe Paneli, W40 Sinüs Cephe Paneli, WDW Derin Hadve Cephe Paneli, W Micro Cephe Paneli, W Sinüs Cephe Paneli, N5TM Çatı Paneli, Nova 3 Çatı Paneli, Nova 5 Çatı Paneli, R3 Çatı Paneli, R4 Çatı Paneli, İskenderun S5 Solar Panel ve Tuzla Solar Kepli Panel olmak üzere 13 ürünü kapsayan Dinamik 3D uygulaması, ilerleyen süreçte farklı özellikler de eklenerek, müşterilerin ihtiyaçlarına göre tüm ürünleri kapsayacak şekilde güncellenecek.

Öte yandan, uygulama 6 farklı dilde kullanılabiliyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html