Haber Sitesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:41

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi’nde Yaz Sezonu Hazırlığı Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahilinde yaza hazırlık çalışmaları yapıyor. Kış aylarında yaşanan fırtınadan olumsuz etkilenen alanlarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 15:01
Antalya Konyaaltı Sahil Projesi’nde Yaz Sezonu Hazırlığı Başladı

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kıyı Yapılar Şube Müdürlüğü, kentin en önemli buluşma noktası olan Konyaaltı Sahili’nde yaz sezonu öncesi bakım onarım çalışması başlattı. Ekipler, kış aylarında yaşanan fırtınalardan yoğun olarak etkilenen Konyaaltı Sahili’ndeki plaj unsurları, merdivenler, rampalar, tuvaletler, soyunma kabinleri, duşlar ve cankurtaran kulelerinde yenileme ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Sahilde Yoğun Çalışma Sürüyor

Konyaaltı Sahili’nde yer alan 900 oturma ünitesinin metal ve ahşap yüzeylerinin bakımı ve boyaması gerçekleştirildi.  5000  metrekare ahşap zemini boyanarak onarımı yapıldı. Sahil boyunca toplamda 15 farklı tip 3 bin 700 aydınlatma direğinin boya ve bakımları sürüyor. Ayrıca vatandaşların denize erişimini sağlayan yaklaşık 25 merdiven ve rampa onarılarak, güvenli ve aktif hale getiriliyor. Büyükşehir ekipleri, çalışmalar kapsamında Konyaaltı Sahili’ne yeni tuvaletler de yerleştiriyor. İhtiyaç olan bölgelere 4 adet yeni tuvalet yapılıyor. 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html